Skip to Content

Tóth Lívia Aviva módszer oktató

Tóth Lívia Aviva módszer oktatóTóth Lívia 1941. november 15-én született, három gyermek édesanyja. Fiatalos, rendkívül aktív, életeleme a mozgás és hihetetlen az a tenni akarás, ami belőle árad. Rengeteg nő és sok férfi köszönheti neki gyógyulását, családját. Ő maga is sok súlyos betegséggel kűzdött és azokat saját erejéből, természetes gyógymódokkal, önmegfigyeléssel és sok mozgással gyógyította meg. Azóta is Mazdaznan öngyógyító életmódot folytat, oktatja az Aviva módszert, az Etka jógát és a Mazdaznan életmódot. 

1998-ban határozott úgy, hogy elutazik Aviva Steinerhez Tel Avivba, hogy megtanulja ezt a nagyszerű módszert, amelyről már annyi sok jót hallott barátjától Sik Tomától, aki személyesen ismerte Avivát. Mivel megtapasztalta, hogy mennyit javíthatunk egészségünkön a mozgás, torna segítségével, szeretett volna az egészségügyi problémákkal kűzdő nőkön ezzel a lehetőséggel is segíteni.

Úttörő munkája nem volt akadályoktól mentes, hiszen erről a módszerről addig még nem hallottak Magyarországon. Munkájának köszönhetően azóta már nálunk is több ezren értek el eredményt az Aviva módszerrel, és egyre több helyen tanulhatjuk meg a módszert általa képzett, felkészült oktatóktól.

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy 2014. január 4-én Tóth Lívia váratlanul elhunyt. Családját és az Aviva közösséget kimondhatatlan veszteség érte.