Mask of Conflict

Gestalt

Mask of Conflict

Fantasztikus élményben volt részem július végén. Olaszországban, Ceva-ban, a Tanaro folyó partján töltöthettem egy nagyon intenzív hetet, Erasmus+ programon vettem részt. A "Mask of Conflict" Gestalt "színházterápiát" Suzana Krstic és Diego Miduel Marín Romera kiváló trénerek vezették. Ajánlom figyelmetekbe, nagy segítség az önmagunk megismeréséhez vezető úton.  Emellett nagyszerű emberekkel találkoztam, hálás vagyok ezért az utazásért.

Gestalt Színház

A Gestalt Színház a pszichoterápia integrált megközelítése. A Gestalt-terápa keretein és filozófiáján alapszik, amelybe a drámaterápia, az alkalmazott színházi improvizáció és az élmény színházának legjobb gyakorlatait és elveit hozza. A Gestalt-terápia és az alkalmazott dráma természetes közelsége és kapcsolata, a terápiás gyakorlatban való összekapcsolásuk nagyon eredényes. 

Erasmus+ program

Az Erasmus+ az európai oktatás, képzés, ifjúságügy és sport támogatására irányuló uniós program.

A 2021–2027-es időszakra szóló program nagy hangsúlyt fektet a társadalmi befogadásra, a zöld és digitális átállásra, valamint a fiatalok demokratikus életben való részvételének előmozdítására.

A program támogatja az európai oktatási térségben, a digitális oktatási cselekvési tervben és az európai készségfejlesztési programban meghatározott prioritásokat és tevékenységeket. A program emellett:

  • elősegíti a szociális jogok európai pillérét,
  • végrehajtja az EU 2019–2027-es időszakra szóló ifjúsági stratégiáját,
  • fejleszti a sport európai dimenzióját.

Forrás: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about_hu

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: