Online alaptanfolyamok

Amit az online alaptanfolyamokról tudni kell

Online alaptanfolyamok

Aviva Módszer Online Alaptanfolyam

Mennyibe kerül a csoportos Aviva online alaptanfolyamon való részvétel?

Részvételi díj: 

25.000,- Ft/fő vagy 40.000,- Ft/házaspár A kedvezménnyel a férfiak részvételét szeretném ösztönözni :-)  A tanfolyamhoz tartozik egy gyakorló órán való részvétel is, hogy megtapasztald milyen egymás után folyamatosan letornázni a gyakorlatokat és korrigálni tudjuk az esetleges hibákat.

Aviva Módszer I. könyv, 2020-as kiadás szükséges az Aviva alaptanfolyam elvégzéséhez.A tanfolyamon és az otthoni gyakorláshoz szükséged lesz az Aviva Módszer I-es kötetére! Ezt meg tudod vásárolni könyvesboltokban vagy elektronikus könyv formájában. Katt ide!  Fontos, hogy a 2020-as vagy 2016-os, bővített kiadást keresd és a tanfolyamig mindenképpen szerezd be! (A régi könyv nem megfelelő!)

Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem jogosít!) 

Ha inkább egyedül tanulnál, az egyéni oktatásról itt olvashatsz: https://avivatorna.hu/tanfolyamok/aviva-modszer-oktatas-online

Mit fogunk megtanulni?

Az Aviva Módszer alaptanfolyamokon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg.

Ha még nem hallottál a módszerről, ide kattints ide

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

A tanfolyamokon NEM KELL BESZÉLNED A SZEMÉLYES PROBLÉMÁIDRÓL. Általánosságban fogok beszélni minden olyan kapcsolódó tünetről, betegségről, amit a csoport számára hasznosnak gondolok.

Ha inkább egyedül tanulnál, az egyéni oktatásról itt olvashatsz: https://avivatorna.hu/tanfolyamok/aviva-modszer-oktatas-online

Technikai és egyéb feltételek

Mire lesz szükségem az online tanfolyamon való részvételhez?

 • Szükséged lesz az Aviva Módszer I-es kötetére (2016-os vagy 2020-as kiadás!) nyomtatott vagy elektronikus formátumban. 
 • Az online tanfolyamnál fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal és beépített vagy külső kamerával ellátott számítógéppel/laptoppal rendelkezz. Szuper, ha a laptopod/géped össze tudod kötni egy nagy tévével/monitorral, hogy minél jobban láss akkor is, ha el kell távolodnod a kamerától. Ez számodra lesz fontos, hogy minél jobban lásd a mozdulatokat, amiket meg kell tanulni.
 • A tornagyakorlatok elvégzésére megfelelő helyet kell biztosítanod, hogy jól láthassalak a gyakorlás közben, tudjalak segíteni a gyakorlatok elsajátításában. Próbáld ki a következőket:
  • 4 kicsike sasszét el tudsz-e végezni a rendelkezésre álló helyen? 
  • el tudsz-e távolodni annyira a kamerától, hogy teljesen látszódj alapállásban, magastartásban lévő karokkal?
  • jógamatracon/pléden ülve is elférsz és látszódsz? (nem gond, ha közben állítani kell a kamera szögén)
 • Néhány gyakorlat kivitelezése közben kapaszkodni kell. Ehhez jó egy szék, kanapé, asztal, szekrény vagy akár a fal is megfelelő.
 • Ruházat: meleg zokni vagy tutyi kell, mert cipő nélkül tornázunk (szőnyeg nélküli padlón javasolt tornázni), testhezálló nadrág, póló, amiben kényelmesen mozogsz és én is jól látom a mozdulataidat. Kérlek, ellenőrízd, hogy a háttértől lehetőleg elütő színű ruhában tornázz. :-) 

Mennyi ideig tart az Aviva online Alaptanfolyam?

Az online Aviva Alaptanfolyamok 2 alkalommal kb. 2 órát vesznek igénybe.  Célom, hogy mindent átadjak, amire szükséged lehet. Ezért készülj föl arra, hogy kicsi csúszás előfordulhat.

A tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz online gyakorló órákon is részt venni, hogy minél hamarabb rögzüljenek a gyakorlatok és önállóan is nagy biztonsággal tudd végigtornázni az egész gyakorlatsort.

Ki tartja a tanfolyamot?

Az Aviva Módszer tanfolyamokat képzett Aviva Módszer-oktatótól tanulhatod meg. Ez nagyon fontos, mivel az Aviva Módszer oktatása az orvostudomány folyamatos fejlődésével és az egyre sokasodó tapasztalatok felhasználásával bővül

hivatalos Aviva-oktatók az Aviva Alapítvány támogatását élvezik és évente rendszeresen továbbképzésen, valamint műhelymunkákon vesznek részt, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki 10 éve alkalmazza a Módszert paciensei körében) is előadásokat tart tapasztalatairól és az oktatók felfrissítik alaptudásukat, az oktatás módszertanát is. Az Aviva Módszer-oktatók Etikai normái szerint oktatnak és a háttérben az oktatói közösség folyamatos tapasztalatcserével támogatja munkájukat. Onnan ismered meg a képzett oktatókat, hogy használják, az Aviva Módszer hivatalos logóját. 

Személy szerint Tóth Lívia ösztönzésére, a 2009 decemberében megtartott oktatóképzésén vettem részt. 2010 óta tartok Aviva Módszer alaptanfolyamokat, Ovulációs torna tanfolyamokat, Várandós tornát, Gátizomerősítő tornát, Férfitornát, részt vettem a tinik számára ajánlott program kidolgozásában, Lívia etikai és szakmai normáit követve dolgozom. Elhivatottnak érzem magam, hogy a hozzám forduló hölgyeknek, leányoknak, férfiaknak segítsek az Aviva Módszer gyakorlatainak átadásával, segítsem őket az egészségük felé vezető úton. 

Az online tanítást 2011-ben kezdtem, elsősorban egyéni az utóbbi időben csoportos formában. Ezalatt az idő alatt sok gyakorlati tapasztalatot szereztem, rengeteg visszajelzést, pozitív megerősítést kaptam. Legjobb tudásom szerint, kellő alapossággal adom át tudásom a résztvevőknek online formában is. 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Hajzer Erzsébet
Hivatalos Aviva Módszer-oktató

Az Aviva tanfolyamokon videófelvétel készítése tilos! Illetéktelen, tájékozatlan kezekbe kerülve egészségkárosító hatása lehet és a felvételen szereplő Aviva oktató kizárásra kerül, nem taníthat tovább Aviva Módszert. Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!

Az Aviva Módszer védjegyoltalom alatt áll

Aviva szóvédjegy MagyarországonLajstromszám: 222245
Aviva Method ábrás védjegy EU: Lajstromszám: 012815651

Visszajelzés

"Korábban már egyszer elvégeztem az Aviva I-es módszert egy egyben tartott 4 órás tanfolyam keretein belül egy másik oktatóval. Számomra sokkal jobb élmény volt 2x2 órában megtanulni a mozdulatokat. Böbe nagyon kedves, figyelmes, precíz és profi volt. Nagyon fellelkesített, hogy ilyen alaposan megtanultunk minden mozdulatot. A tanfolyam szuperül volt felépítve, és pont jó tempóban zajlott. Mindenkinek szívesen ajánlom!"

Ági

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam. Nézz vissza később.

További tanfolyamok