Online Ovulációs torna tanfolyam

Amit az Aviva Ovulációs torna tanfolyamokról tudni érdemes

Online Ovulációs torna tanfolyam

Aviva Módszer Online Ovulációs torna tanfolyam

Mennyibe kerül a csoportos Aviva online ovulációs torna tanfolyamon való részvétel?

Az Aviva Ovulációs torna tanfolyamra azokat a hölgyeket várjuk, akik már elvégezték az Aviva Módszer Alaptanfolyamát, mivel arra a tudásanyagra épül és annak kiegészítésére szolgál. Míg az Aviva Egyszerű Módszerrel felpezsdítjük a Dolgozó Zóna vérellátottságát, az Ovulációs Gyakorlatsorral átmelegítjük ezt a területet. 

Javasoljuk, hogy felváltva alkalmazd az Egyszerű Módszert az Ovulációs gyakorlatokkal, ha szeretnéd termékenységed minél hamarabb fokozni, ha PCOS-t, IR diagnosztizáltak nálad. Ugyanakkor szuper gyakorlatsor a változókorban lévő hölgyeknek is, hogy az esetleges tüneteket megszüntessék, illetve állóképességüket, erőnlétüket megtartsák, fejlesszék szelíd ugyanakkor vidám, táncos gyakorlatokkal. 

Részvételi díj: 

15.000,- Ft/fő A tanfolyam után gyakorló órákhoz is tudsz csatlakozni, hogy megtapasztald milyen egymás után folyamatosan letornázni az Aviva ovulációs gyakorlatokat és korrigálni tudjuk az esetleges hibákat, hogy a mozdulatok jól rögzüljenek. Az Aviva bérleteket mind az Egyszerű Módszer mind az Ovulációs gyakorló órán fel tudod használni.

A tanfolyamon és az otthoni gyakorláshoz szükséged lesz az Aviva Módszer Nőknek II-es kötetére! Ezt meg tudod vásárolni könyvesboltokban. Fontos, hogy a 2022-es bővített kiadást keresd!

 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. Az Aviva Ovulációs torna tanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem jogosít!) 

Ha inkább egyedül tanulnál, az egyéni oktatásról itt olvashatsz: https://avivatorna.hu/tanfolyamok/aviva-modszer-oktatas-online

Mit fogunk megtanulni?

Az ovulációs torna gyakorlatai

Az Aviva Módszer ovulációs torna tanfolyamokon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer Nőknek II. kötetében található Ovulációs tornasor gyakorlatait, valamint a tornasor alkalmazásáról és az Egyszerű Módszerrel való kombinálásról is tanulunk. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg és gyakorold.

Technikai és egyéb feltételek

Mire lesz szükségem az online tanfolyamon való részvételhez?

  • Szükséged lesz az Aviva Módszer Nőknek II-es kötetére (2022-as kiadás!) nyomtatott vagy elektronikus formátumban. 
  • Az online tanfolyamnál fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal és beépített vagy külső kamerával ellátott számítógéppel/laptoppal rendelkezz. Szuper, ha a laptopod/géped össze tudod kötni egy nagy tévével/monitorral, hogy minél jobban láss akkor is, ha el kell távolodnod a kamerától. Ez számodra lesz fontos, hogy minél jobban lásd a mozdulatokat, amiket meg kell tanulni.
  • A tornagyakorlatok elvégzésére megfelelő helyet kell biztosítanod, hogy jól láthassalak a gyakorlás közben, tudjalak segíteni a gyakorlatok elsajátításában. Próbáld ki a következőket:
    • 4 kis lépést tudsz-e tenni oldalra a rendelkezésre álló helyen? 
    • el tudsz-e távolodni annyira a kamerától, hogy teljesen látszódj alapállásban, magastartásban lévő karokkal? Közben jól látod-e a képernyőt?
    • jógamatracon/pléden ülve is elférsz és látszódsz? (nem gond, ha közben állítani kell a kamera szögén)
  • Ruházat: meleg zokni vagy tutyi kell, mert cipő nélkül tornázunk (szőnyeg nélküli padlón javasolt tornázni), testhezálló nadrág, póló, amiben kényelmesen mozogsz és én is jól látom a mozdulataidat. Kérlek, ellenőrízd, hogy a háttértől lehetőleg elütő színű ruhában tornázz. :-) 

Mennyi ideig tart az Aviva online Ovulációs torna tanfolyam?

Az online Aviva Ovulációs Torna tanfolyamok 1 alkalommal kb. 2 órát vesznek igénybe.  Célom, hogy mindent átadjak, amire szükséged lehet, illetve a csoporttól függ, hogy kevesebb vagy több időre lesz-e szükségünk.

A tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz online gyakorló ovulációs torna órákon is részt venni, hogy minél hamarabb rögzüljenek a gyakorlatok és önállóan is nagy biztonsággal tudd végigtornázni az egész gyakorlatsort.

Ki tartja a tanfolyamot?

Az Aviva Módszer tanfolyamokat képzett Aviva Módszer-oktatótól tanulhatod meg. Ez nagyon fontos, mivel az Aviva Módszer oktatása az orvostudomány folyamatos fejlődésével és az egyre sokasodó tapasztalatok felhasználásával bővül

hivatalos Aviva-oktatók az Aviva Alapítvány támogatását élvezik és évente rendszeresen továbbképzésen, valamint műhelymunkákon vesznek részt, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki több mint 10 éve alkalmazza a Módszert paciensei körében) is előadásokat tart tapasztalatairól és az oktatók felfrissítik alaptudásukat, az oktatás módszertanát is. Az Aviva Módszer-oktatók Etikai normái szerint oktatnak és a háttérben az oktatói közösség folyamatos tapasztalatcserével támogatja munkájukat. Onnan ismered meg a képzett oktatókat, hogy használják, az Aviva Módszer hivatalos logóját és megtalálhatók az www.avivamodszer.hu weboldalon az oktatók menüpont alatt. 

Személy szerint Tóth Lívia ösztönzésére, a 2009 decemberében megtartott oktatóképzésén vettem részt. 2010 óta tartok Aviva Módszer alaptanfolyamokat, Ovulációs torna tanfolyamokat, Várandós tornát, Gátizomerősítő tornát, Férfitornát, részt vettem a tinik számára ajánlott program kidolgozásában, Lívia etikai és szakmai normáit követve dolgozom. Elhivatottnak érzem magam, hogy a hozzám forduló hölgyeknek, leányoknak, férfiaknak segítsek az Aviva Módszer gyakorlatainak átadásával, segítsem őket az egészségük felé vezető úton. 

Az online tanítást 2011-ben kezdtem, elsősorban egyéni az utóbbi időben csoportos formában. Ezalatt az idő alatt sok gyakorlati tapasztalatot szereztem, rengeteg visszajelzést, pozitív megerősítést kaptam. Legjobb tudásom szerint, kellő alapossággal adom át tudásom a résztvevőknek online formában is. 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Hajzer Erzsébet
Hivatalos Aviva Módszer-oktató

Az Aviva tanfolyamokon videófelvétel készítése tilos! Illetéktelen, tájékozatlan kezekbe kerülve egészségkárosító hatása lehet és a felvételen szereplő Aviva oktató kizárásra kerül, nem taníthat tovább Aviva Módszert. Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!

Az Aviva Módszer védjegyoltalom alatt áll

Aviva szóvédjegy MagyarországonLajstromszám: 222245
Aviva Method ábrás védjegy EU: Lajstromszám: 012815651

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam. Nézz vissza később.

További tanfolyamok