Aviva tanfolyam

visszajelzés

Aviva tanfolyam

Korábban már egyszer elvégeztem az Aviva I-es módszert egy egyben tartott 4 órás tanfolyam keretein belül egy másik oktatóval.

Számomra sokkal jobb élmény volt 2x2 órában megtanulni a mozdulatokat. Böbe nagyon kedves, figyelmes, precíz és profi volt. Nagyon fellelkesített, hogy ilyen alaposan megtanultunk minden mozdulatot. A tanfolyam szuperül volt felépítve, és pont jó tempóban zajlott. Mindenkinek szívesen ajánlom!

Veronika

---

Kedves Erzsébet! 

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Rengeteg új tudással gazdagodtam, amit jelenleg igyekszem rendszerezni. :)

Forgatom a könyvet, és igyekszem felidézni a magyarázatokat, amiket a gyakorlatokhoz adtál, és törekszem arra, hogy jól rögzüljenek, és elérjem a céljaim. A könyv nagyon sokat segít, részletesen leír, és a fotók is rengeteget jelentenek. Bejelentkeztem egy gyakorló órára is, várom már, és biztos jó élmény lesz egyben, zenére letornázni a gyakorlatokat. Mindent igyekeztél nagyon részletesen megmutatni, elmagyarázni, és a kérdéseimet is bátran feltehettem, nem éreztem, hogy siettetnél minket. Látszik, hogy évek munkája, és óriási szakértelem van mögötted. 

Köszönöm még egyszer, és találkozunk majd a gyakorló órán! :)

Jázmin

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: