Edit petevezeték elzáródás miatt jött tornázni

Eredmény rekordidő alatt...

Edit petevezeték elzáródás miatt jött tornázni

Újabb örömhír: Editnek segítségére volt a torna a petevezetők kinyitásában és a megtermékenyített petesejt beágyazódásában. :-)

Kedves Erzsébet!

Nagyon régóta próbálkoztunk babával sikertelenül. Ott tartottam, hogy a tanfolyam után két héttel kellett volna konzultációra mennem a nőgyógyászomhoz, hogy megbeszéljük a petevezetők átjárhatósági vizsgálatát (műtét) mivel sem hormonálisan, sem máshogy nem volt semmi "bajom". Az orvos szerint teherbe kellett volna esnem már rég. Szerinte csak ez lehetett a gond, hogy nem átjárhatók a petevezetők. Korábban volt PCOS-em, de abból elméletileg kikezeltek.

A tanfolyam pont a számított peteérésem előtt 1-2 nappal volt. Ennek nagyon örültem és reménnyel teli szívvel vágtam bele az avivába. Itthon rendszeresen gyakoroltam és a petevezeték elzáródást kinyitó gyakorlatokat napi több alkalommal végeztem és képzeld a tanfolyam után két és fél héttel pozitív terhességi teszt tulajdonosa lettem!  Most hét hetes várandós vagyok Nem tudom, hogy az aviva segített-e ebben, de az tény és nagyon furi, hogy épp most sikerült. Lehet, hogy rekordot döntöttem?

Üdvözlettel és köszönettel: Edit

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: