Kriszta visszajelzése

Endometriózis diéta és rendszeres Aviva torna eredménye

Kriszta visszajelzése

"Az endometriózisom a nőgyógyászom szerint elég súlyos volt, sok összenövéssel (nekem fájdalmaim nem voltak és a menstruációm is teljesen normális), volt két laparoszkópiás műtétem, utána gnrh kezelést kaptam. Azóta februártól visszaállt a normális ciklusom, és utána saját elhatározásból nem szedtem rá semmilyen gyógyszert. Az utolsó gnrh injekció előtt, november végén kiderült, hogy Basedow-kórban szenvedek, mivel a tünetei nagyon hasonlítottak a gnrh mellékhatásaihoz, túl későn vették észre. Erre szednem kell pajzsmirigy hormon gyógyszert de az utolsó laborok eredményei alapján most már csak minimális mennyiségben, de muszáj, mert máskülönben kiújulna a betegség.
Célom a tanfolyammal az volt, hogy mire a TSH hormon szintem helyre áll, és végre belevághatunk a babaprojektbe (ez az endokrinológus szerint fél év, tehát nálam kb. május vége), addig az endometriózisom lehetőleg ne súlyosbodjon, de persze annak örülnék a legjobban, ha természetes módszerekkel lehetne segíteni a helyzeten, miután az utóbbi hónapokban tonnaszámra szedtem a legkülönbözőbb hormonokat.

Nem tudom megmondani, hogy avégül az Aviva torna, amit egy hónapig tényleg nagyon lelkesen csináltam, ill. az endometriózis diéta, amit három hétig meglehetősen szigorúan tartottam mennyire számít az eredmény szempontjából, de a Gnrh kúra után már csak egyszer jött meg a menstruációm, a tanfolyam után 2 nappal, azóta nem, és tegnap óta egy ultrahang felvételen jól látható kis pötty bizonyítja, hogy bizony hiába van papírom róla, hogy meddő vagyok és pajzsmirigy beteg, a természet máshogy gondolja :)))))!

Üdv. Kriszta"

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: