Luca története

Luca története

Lassan 3 hónapja, hogy rátaláltam az AVIVA tornára. Két éve kűzdöttem változókori tünetekkel (hőhullám, alvászavar, szívtáji fájdalmak és folyamatos alhasi görcsök), melyek rányomták bélyegét a kapcsolataimra, a munkámra és a mindennapjaimra.

46 évesen kértem segítséget nőgyógyászomtól, aki hormontablettával szerette volna megoldani a problémámat. Mivel az Ő diagnózisát, hogy benne illetve túl vagyok a változó koron, semmilyen komolyabb kivizsgálás nem előzte meg és a magánúton kifizetett vérvizsgálatok is változó eredményt mutattak, nem szerettem volna kitenni magam annak a kockázatnak, hogy a hormonpótló készítmények esetleg más egészségügyi problémát okozzanak.

Az interneten kutattam alternetív lehetőségek után, amikor rátaláltam az AVIVA torna honlapjára. A tanfolyam elvégzését követően már 2 hét rendszeres torna után (heti 3x végzem a gyakorlatokat) jelentősen javult a közérzetem, menstruációm időben megjött és kevesebb fájdalom kísérte. A tornát megelőzően 1 év alatt négyszer jött meg a menstruációm, most már a 2. normális cikluson vagyok túl. Bízom abban, hogy nekem az Aviva torna hosszútávon fog segíteni.

Tapasztalataimat azért osztom meg, mert nekem is sok erőt adott, hogy elolvashattam mások történetét. 

Szeretettel, 

Luca

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: