Mégsem kellett a sok gyógyszer...

Újabb kisleány érkezik a családba

Mégsem kellett a sok gyógyszer...
Kedves Böbe,
Nekem mostmár a várandós torna az aktuális, ugyanis június 1-re várjuk a kistesót :)))
És úgy jött ám össze a baba (szeptemberben fogant), hogy én a május elején tartott tanfolyam után rendszeresen (heti kétszer) csináltam a tornát, be is állt a ciklusom 40 naposra (de az legalább stabilan, ahhoz képest, hogy előtte 4 hónapig nem volt semmi).
Aztán augusztus végén-szeptember elején a nőgyógyász tanácsára elhatároztuk - mivel a vérvétel alapján kiderült, hogy valószínűleg nincs ovulációm -, hogy a következő menstruáció alkalmával Clostylbegit-et fogok szedni az ovuláció "behozására". Innentől kezdve kétnaponta csináltam az Avivát, hogy minél hamarabb megjöjjön, és minél hamarabb tudjam elkezdeni szedni a Clostyt.
A vérzés kezdete előtt 4-5 nappal szokott lenni már kis barnázás, de ez alkalommal nem jött semmi, és a menstruáció sem akart megjönni, pedig már a 42. napnál tartottunk... A 43. napon elmentem a nőgyógyászhoz, aki mondta, hogy először is csináljak egy tesztet, de azért felírt rögtön egy vérzés-meghozó gyógyszert is (Norcolut). Én jól beszereztem mindent (Clostylbegit, Norcolut és Bromocryptin, mert a prolaktin szintem sem volt jó), gondolván, hogy biztosan szükség lesz rájuk, épphogy nem felejtettem el tesztet venni.
És másnap reggel ott volt a két csík...:)))))
Úgyhogy az összes gyógyszert vihettem vissza a gyógyszertárba használatlanul, de természetesen ezt egy cseppet sem bántam!
Szóval most vagyok a 25. hétben, boldog kismamaként, és izgatottan várjuk második kisleánykánk érkezését :))
Ezentúl az én történetemet is mesélheted nyugodtan pozitív példaként, mert biztos vagyok benne, hogy a torna is segített!
Köszönöm a segítséget, és kívánom, hogy további munkáddal is sokaknak tudj segíteni a "kívánt hatások" elérésében!
Ha tetszik az oldal, oszd meg!: