Online tanfolyamok

Amit az online tanfolyamokról tudni kell

Online tanfolyamok

Aviva Módszer Online Alaptanfolyam

Mennyibe kerül a csoportos Aviva online alaptanfolyamon való részvétel?

Részvételi díj: 

16.000,- Ft/fő vagy 21.000,- Ft/házaspár (Tükekártya elfogadóhely, 5% kedvezményt biztosítok a tanfolyam árából.) A tanfolyamhoz tartozik egy gyakorló órán való részvétel is, hogy megtapasztald milyen egymás után folyamatosan letornázni a gyakorlatokat és korrigálni tudjuk az esetleges hibákat.

Aviva Módszer I. könyv, 2020-as kiadás szükséges az Aviva alaptanfolyam elvégzéséhez.A tanfolyamon és az otthoni gyakorláshoz szükséged lesz az Aviva Módszer I-es kötetére! Ezt meg tudod vásárolni könyvesboltokban vagy elektronikus könyv formájában. Katt ide!  Fontos, hogy a 2020-as vagy 2016-os, bővített kiadást keresd és a tanfolyamig mindenképpen szerezd be! 

Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem jogosít!) 

Mit fogunk megtanulni?

Az Aviva Módszer alaptanfolyamokon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. (2016) kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg.

Ha még nem hallottál a módszerről, ide kattints ide

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

A tanfolyamokon NEM KELL BESZÉLNED A SZEMÉLYES PROBLÉMÁIDRÓL. Általánosságban fogok beszélni minden olyan kapcsolódó tünetről, betegségről, amit a csoport számára hasznosnak gondolok.

Technikai és egyéb feltételek

Mire lesz szükségem az online tanfolyamon való részvételhez?

 • Szükséged lesz az Aviva Módszer I-es kötetére (2016-os vagy 2020-as kiadás) nyomtatott vagy elektronikus formátumban. 
 • Az online tanfolyamnál fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal és beépített vagy külső kamerával ellátott számítógéppel/laptoppal rendelkezz. Szuper, ha a laptopod/géped össze tudod kötni egy nagy tévével/monitorral, hogy minél jobban láss.
 • A tornagyakorlatok elvégzésére megfelelő helyet kell biztosítanod. Próbáld ki a következőket:
  • 4 kicsike sasszét el tudsz-e végezni a rendelkezésre álló helyen? 
  • el tudsz-e távolodni annyira a kamerától, hogy teljesen látszódj alapállásban, magastartásban lévő karokkal?
  • jógamatracon/pléden ülve is elférsz és látszódsz? (nem gond, ha közben állítani kell a kamera szögén)
 • Néhány gyakorlat kivitelezése közben kapaszkodni kell. Ehhez jó egy szék, kanapé, asztal, szekrény vagy akár a fal is megfelelő.
 • Ruházat: meleg zokni vagy tutyi kell, mert cipő nélkül tornázunk (szőnyeg nélküli padlón javasolt tornázni), testhezálló nadrág, póló, amiben kényelmesen mozogsz és én is jól látom a mozdulataidat. Kérlek, ellenőrízd, hogy a háttértől lehetőleg elütő színű ruhában tornázz. :-) 

Mennyi ideig tart az Aviva online Alaptanfolyam?

Az online Aviva Alaptanfolyamok hétközben 2 alkalommal kb. 2 órát vagy hétvégén egyszeri alkalommal 4 órát vesznek igénybe. Ezek többnyire kedden és szerdán 18 órától 20 óráig vagy vasárnap 9 órától 13 óráig tartanak. Célom, hogy mindent átadjak, amire szükséged lehet. Ezért készülj föl arra, hogy kicsi csúszás előfordulhat.

A tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz online gyakorló órákon is részt venni, hogy minél hamarabb rögzüljenek a gyakorlatok és önállóan is nagy biztonsággal tudd végigtornázni az egész gyakorlatsort.

Ki tartja a tanfolyamot?

Az Aviva Módszer tanfolyamokat képzett Aviva Módszer-oktatótól tanulhatod meg. Az Aviva Módszert 2010. óta oktatom, az online tanítást 2011-ben kezdtem, elsősorban egyéni az utóbbi időben csoportos formában. Ezalatt az idő alatt sok gyakorlati tapasztalatot szereztem, rengeteg visszajelzést, pozitív megerősítést kaptam. Legjobb tudásom szerint, kellő alapossággal adom át tudásom a résztvevőknek. 

Az Aviva Módszer is és az orvostudomány is folyamatosan fejlődik és egyre bővülnek a tornával kapcsolatos tapasztalatok, ezért is fontos, hogy tudd, rendszeresen részt veszek az Aviva Módszer oktatók számára tartott továbbképzéseken, műhelymunkákon, tudásom folyamatosan szinten tartom, bővítem. 

hivatalos Aviva-oktatók az Aviva Alapítvány támogatását élvezik és évente kétszer továbbképzésen vesznek részt, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki régóta alkalmazza a Módszert paciensei körében) is előadásokat tart tapasztalatairól. Az Aviva Módszer-oktatók Etikai normái szerint oktatnak és a háttérben az oktatói közösség folyamatos tapasztalatcserével támogatja munkájukat.

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Hajzer Erzsébet
Hivatalos Aviva Módszer-oktató

Az Aviva tanfolyamokon videófelvétel készítése tilos! Illetéktelen, tájékozatlan kezekbe kerülve egészségkárosító hatása lehet és a felvételen szereplő Aviva oktató kizárásra kerül, nem taníthat tovább Aviva Módszert. Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2021. március 9-10. 18h-20 h

Kezdés: 
2021 március 9 18:00, kedd
Tanfolyam típus: 
Online tanfolyamok

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2021. március 23-24. 18h-20h

Kezdés: 
2021 március 23 18:00, kedd
Tanfolyam típus: 
Online tanfolyamok

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2021. március 29., 31. 9h-11h

Kezdés: 
2021 március 29 9:00, hétfő
Tanfolyam típus: 
Online tanfolyamok

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2021. április 14., 16. 18h-20h

Kezdés: 
2021 április 14 18:00, szerda
Tanfolyam típus: 
Online tanfolyamok

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2021. április 27., 30., 18h-20h

Kezdés: 
2021 április 27 18:00, kedd
Tanfolyam típus: 
Online tanfolyamok