Aviva Férfitorna

Speciális torna a férfierő megőrzésére

Aviva Férfitorna

Az Aviva Módszer férfiaknak szóló gyakorlatai a férfierő megőrzésére, egészségük megtartására lettek kifejlesztve. Rendszeres gyakorlásukkal megelőzhető az 50-es éveiben járó férfiak 50%-át érintő problémák kialakulása, de hatásosak a már kialakult prosztataproblémák enyhítésére, megszüntetésére, illetve impotencia, potenciazavarok megelőzésére, megszüntetésére.

A torna hatására javul a szaporító szervek vérellátottsága, felmelegszik a prosztata és környéke, amely elősegíti a szervek egészséges működését, adott esetben a gyógyulást. A tornagyakorlatok hatására növekszik a spermiumok életképessége, mozgékonysága, az életképes spermiumok száma, így elősegítik a megtermékenyítés sikerét.

A módszer lényege, hogy a különböző okokból elcsúszott hormonszintet közelíti az egyensúlyi helyzethez, a szervezet öngyógyító folyamatait támogatva, ezáltal megszüntetheti a problémák okát, így magát a problémát is. A gyakorlatok a genitáliás zónára koncentrálnak, vérbőséget okoznak, így garantáltan több oxigén és tápanyag jut el a célszervezetbe, illetve fokozódik, felgyorsul az ott lerakódott méreganyagok, feleslegessé vált anyagok eltávolítása, a méregtelenítés folyamata is a vénás vérkeringés és nyirokkeringés által.  

férfitorna gyakorlatait akár minden nap végezhetjük, de hetente legalább háromszor ajánlott elvégezni, 25-30 percet vesz igénybe. Ha életritmusunkba nem tudjuk beilleszteni a félórás tornát, végezhetjük a gyakorlatokat egész napra elosztva, időbeosztásunkhoz igazodva.

Az Aviva Módszer férfiaknak szóló gyakorlatait elsajátíthatod az AVIVA MÓDSZER S.O.S. nem csak nőknek II. kötetéből. Ha egyedül nem megy, jelentkezz tanfolyamra vagy egyéni foglalkozásra! A férfiaknak szóló gyakorlatokat 1,5 órás tanfolyamon sajátíthatod el. 

Ha pároddal együtt szeretnél tornázni, tanuljátok meg együtt Aviva Egyszerű Módszerét. A gyakorlatok kicsit mások ugyan, de a hatásuk nem marad el... :-)

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam. Nézz vissza később.

További tanfolyamok