Egyéni online Aviva tanfolyam

Online oktatás

Ha még nem ismered az Aviva Módszert, kérlek, kattints IDE, hogy tájékozódj róla. 

Az Aviva Módszer online alaptanfolyamon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat helyesen tanuld meg és rendszeresen gyakorold.

A mozdulatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

Megbeszéljük, hogy neked milyen gyakran, milyen erősséggel kell tornáznod, mely gyakorlatokat végezd kiegészítésként vagy módosítva, a célodnak és állapotodnak megfelelően.

Az Aviva-torna egyéni alaptanfolyam online oktatása összesen 5 órát vesz igénybe

  • 2x2 óra - Aviva Alaptanfolyam
  • 1 gyakorló óra, ahol egymás után letornázzuk a gyakorlatokat együtt, javítjuk az esetleges pontatlanságokat, megbeszéljük a kérdéseidet.

Az online Aviva Módszer alaptanfolyam oktatás díja (5 óra) összesen: 190 Euro 
Az egyéni online tanfolyam elvégzése után ingyenesen vehetsz részt 4 csoportos gyakorló órán, hogy a mozdulatok mielőbb rögzüljenek. 

Az Aviva Módszer I-es kötete szükséges a tanfolyam elvégzéséhez és az önálló gyakorláshoz. Lehetőséged van elektronikus könyv formájában megvásárolni, illetve szívesen postára adom neked a könyvet, ha szeretnéd.  

A későbbiekben, ha konkrét segítségre van szükséged, vagy átismételnéd a tanultakat, az online egyéni gyakorló óra vagy konzultáció óradíja 40 Euro.  

Az online tanfolyamnál fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal rendelkezz. Kell webkamera és elegendő hely, mert néha el kell távolodni a kamerától annyira, hogy teljes egészében láthassalak (néha magastartásban is). Kérlek, ezeket próbáld ki, mielőtt online tanfolyamra jelentkezel. Vannak földön végzendő gyakorlatok, ahhoz jógamatrac vagy pléd szükséges. Az is nagyon fontos, hogy te is jól láthass, nem elegendő egy okostelefon vagy tablet! Legjobb, ha össze tudod kötni a számítógépedet egy tévével. :-)

A megfelelő technikai feltételek nagyban befolyásolják a tanfolyam időtartamát. Ha a jelentkező nem biztosítja a fent felsoroltakat és emiatt a tanfolyam időtartama megnövekszik, úgy a plusz órák költsége a résztvevőt terheli. Megértésed köszönöm.

Ruházat: meleg zokni kell, mert cipő nélkül tornázunk (szőnyeg nélküli padlón javasolt tornázni), testhezálló nadrág, póló, amiben kényelmesen mozogsz és én is jól látom a mozdulataidat. Kérlek, ellenőrízd, hogy a háttértől lehetőleg elütő színű ruhában tornázz. 

Jelentkezéskor kérlek, jelöld meg, milyen célból szeretnéd megtanulni a tornát és milyen napszakok, napok alkalmasak számodra a tornára, valamint add meg számlázási címed is. Köszönöm.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Hajzer Erzsébet
Aviva Módszer oktató

 

Visszajelzés:

"Az elmúlt pár hónapban elég sok nőgyógyászati problémával szembesültem.
Már régebben is hallottam az Aviva torna jótékony hatásairól, de mivel külföldön élünk családommal, ezert nem volt lehetőségem személyesen tanfolyamon részt venni.
 
Neten elkezdtem keresgélni, és rátaláltam Erzsébetre, aki online is vállal egyéni Aviva oktatást.
Nagyon megörültem neki, hiszen nem kellett várni a torna megtanulásával addig, ameddig hazalátogatunk.
 
2x2 betanuló óra, és 1 gyakorló óra zenével. 
Akármilyen kérdésem volt, Erzsébet mindenre választ adott. 
 
A torna fesztelen volt, egyáltalán nem voltam siettetve. 
 
Teljes szívemben ajánlani tudom mindenkinek! 

Erika, Írországból

Megj.: Erika sikeresen tornázott, várandós lett és nemrég megszületett a kisfia. :-)

xxx

"Kedves Böbe!

Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet, amit az online alaptanfolyam során nyújtottál. Mondanom sem kell, hogy nagyon élveztem ezt a pár órát, és hihetetlenül hatékonyan ment a tanulás, ami annak köszönhető, hogy jól érzékeltetted és magyaráztad el a mögöttes elméletet és az esetenként összetettebb mozdulatokat. Így még monitoron keresztül is teljes mértékben sikerült jól és gyorsan elsajátítanom a 18 alapgyakorlatot! Remélem hamarosan jó hírekkel fogok szolgálni az AVIVA torna pozitív hatásai miatt, addig is szívesen veszek részt az online gyakorló óráidon.

Minden jót kívánok,

Bea, Svájcból"

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: