Aviva Módszer Tiniknek

A problémamentes menstruációért

Aviva Módszer Tiniknek

Minden kezdet kicsit nehéz, szokták mondani. Igaz ez a menstruációs ciklus beindulására is. A testednek, petefészkednek meg kell tanulnia a feladatát és ehhez "gyakorol".

Lehet, hogy először gond nélküliek ezek a napok, de később, amikor már peteérés is történik a folyamat során, erős görcsök és fájdalom is jelentkezhet. 

A jó hír az, hogy ezen könnyen tudsz segíteni, ha hetente 2-3 alkalommal elvégzed az Aviva Módszer Tiniknek szóló gyakorlatsorát.

Ezt egy két órás tanfolyamon tanulhatod meg, ahol sok hasznos információt kapsz ahhoz, hogy fájdalommentesek legyenek ezek a különleges napok is. Az otthoni tornázáshoz is kapsz segítséget, illetve gyakorló órákon tudsz részt venni.

Mennyibe kerül?

Tini-tanfolyam és gyakorló órák

A tanfolyam részvételi díja: 6.000,- Ft/fő, ismétlők kedvezményesen (3.000,- Ft) vehetnek részt a tanfolyamon. (A tanfolyamon kapsz munkafüzetet az otthoni tornázáshoz.)  Maximum 12 fő jelentkezését tudom fogadni egy csoportba.

A gyakorló órák részvételi díja: 800,- Ft/fő (45 perc)

A meghirdetett időpontok változhatnak! (A tanfolyamon való részvételhez szülői beleegyezés szükséges.) Az Aviva Tiniknek szóló tanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem!)

Mit fogunk megtanulni?

Az Aviva Módszer Tiniknek szóló tanfolyamán elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az ajánlott gyakorlatokat. Ahhoz, hogy segítsen a torna a panaszaid megszüntetésében, nagyon fontos, hogy pontosan tanuld meg ezeket.

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz:

  • Aviva Steinerről, aki összeállította az Aviva Módszer gyakorlatsorait
  • hogy mi is történik a testünkben a gyakorlás során
  • Tóth Líviáról, aki Magyarországra hozta a módszert
  • hogyan tudunk a mindennapok során vigyázni az egészségünkre, miért fontos az, hogy mit eszünk, iszunk vagy hogy hogyan használjuk a testünket.

Mit vigyek magammal?

  • Kényelmes ruhát
  • Zoknit
  • Vizet
  • A jókedvedet
  • A kíváncsiságodat :-)

Mennyi ideig tart a Tiniknek szóló tanfolyam?

A tanfolyam két órás, de ez attól is függ, mennyien, milyen összeszedettek és ügyesek leszünk, mennyi kérdésetek lesz a témával kapcsolatban. Az a célom, hogy a tanfolyam anyagát átadjam és minden kérdésedre választ kapj. :-)

Hová kell mennem?

Hol lesz a tanfolyam?

Aviva Módszer tiniknek - tanfolyam Pécsen - Városi Tenisz Centrum

PÉCSEN

A tanfolyam Pécsen a  Gulyás István Városi Tenisz Centrum (Pécs, Veress Endre u. 4.), I. emeletén lévő tornateremben szokott lenni. 

Megközelíthető a 4, 4Y helyijáratú buszokkal, melyek a szomszédos jégpálya előtt állnak meg.

Parkolni az épület előtt lehet, ingyenesen.

UTCAKÉP

Ki tartja a tanfolyamot?

2010 óta oktatom az Aviva Módszert Pécsen. Kamaszlányomnak is megtanítottam a tornát, megtapasztaltuk, hogy ha rendszeresen tornázik, minden rendben a menstruációs napokon is, viszont ha ellazázzuk, akkor azt megérzi (bár már akkor sem olyan durván, mint régebben).

Képzett  Aviva Módszer-oktató vagyok, rendszeresen járok továbbképzésekre, hogy mindig naprakész legyek az Aviva Módszer oktatásával kapcsolatban.

Ez nagyon fontos, mivel az Aviva Módszer is és az orvostudomány is folyamatosan fejlődik és egyre bővülnek a tornával kapcsolatos tapasztalatok

A hivatalos Aviva-oktatók az Aviva Alapítvány támogatását élvezik és évente kétszer továbbképzésen vesznek részt, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki 9 éve alkalmazza a Módszert páciensei körében) és dr. Papp Gábor gyermek-nőgyógyász is előadásokat tart tapasztalatairól. Az Aviva Módszer-oktatók Etikai Kódexének normái szerint oktatnak és a háttérben az oktatói közösség folyamatos tapasztalatcserével támogatja munkájukat.

Örülök, ha szüleid felveszik velem a kapcsolatot és felteszik kérdéseiket nekem!

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Hajzer Erzsébet
+36209381118
Hivatalos Aviva Módszer-oktató

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam. Nézz vissza később.

További tanfolyamok