Tanfolyamok

Induló tanfolyamok, információk

Tanfolyamok

Aviva Módszer Alaptanfolyam

 

Részvételi díj: 25.000,- Ft/fő vagy 40.000,- Ft/házaspár A kedvezménnyel a férfiak részvételét szeretném ösztönözni :-)  A tanfolyamhoz tartozik egy gyakorló órán való részvétel is, hogy megtapasztald milyen egymás után folyamatosan letornázni a gyakorlatokat és korrigálni tudjuk az esetleges hibákat. 

A tanfolyamon és az otthoni gyakorláshoz szükséged lesz az Aviva Módszer I-es kötetére! Ezt meg tudod vásárolni könyvesboltokban vagy elektronikus könyv formájában. Katt ide!  Fontos, hogy a 2020-as vagy 2016-os, bővített kiadást keresd és a tanfolyamig mindenképpen szerezd be! (A régi könyv nem megfelelő!)

Aviva Módszer I. könyv, 2020-as kiadás szükséges az Aviva alaptanfolyam elvégzéséhez.

Maximum 12 fő jelentkezését tudom fogadni egy csoportba.

Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem jogosít!) 

Ha inkább egyedül tanulnál, az egyéni oktatásról itt olvashatsz: https://avivatorna.hu/tanfolyamok/aviva-modszer-oktatas-online

Mit fogunk megtanulni?

Az Aviva Módszer alaptanfolyamokon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg.

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

A tanfolyamokon NEM KELL BESZÉLNED A SZEMÉLYES PROBLÉMÁIDRÓL. Általánosságban fogok beszélni minden olyan kapcsolódó tünetről, betegségről, amit a csoport számára hasznosnak gondolok.

Mit vigyek magammal?

Hormonális egyensúj Aviva tornával

A tanfolyamokra érdemes kényelmes, tornázásra alkalmas ruházattal készülni. Tornacipő helyett legjobb, ha egy bőrtalpú "tutyit" hozol magaddal, az a legalkalmasabb az Aviva Torna gyakorlataihoz. Ha nincs ilyened, akkor elegendő egy meleg zokni. Ez természetesen időjárás függő, nyári kánikulában elég egy vékonyabb fajta, télen viszont akár két zoknit is húzhatsz, mert nagyon fontos, hogy melegben legyen a lábad. 

Sok vizet is hozz magaddal!

Mennyi ideig tart az Aviva Alaptanfolyam?

Az Aviva Alaptanfolyamok általában 4-5 órásak. Ez nagyban függ a tanfolyamon résztvevők létszámától, testtudatától, hogyan tudunk haladni a gyakorlatokkal, mennyi kérdés merül fel a tanulás közben. Célunk, hogy mindent átadjunk, amire szükséged lehet. Ezért készülj föl arra, hogy a 4 órás időtartam tájékoztató jellegű, kicsi csúszás előfordulhat.

Ki tartja a tanfolyamot?

Tóth Lívia és Hajzer Erzsébet Aviva Módszer oktatók - 2010

Az Aviva Módszert képzett Aviva Módszer-oktatótól tanulhatod meg. 

Ez nagyon fontos, mivel az Aviva Módszer oktatása az orvostudomány folyamatosan fejlődésével és az egyre sokasodó tapasztalatok felhasználásával bővül

A hivatalos Aviva-oktatók az Aviva Alapítvány támogatását élvezik és évente rendszeresen továbbképzésen, valamint műhelymunkákon vesznek részt, ahol dr. Kovács Zoltán nőgyógyász (aki 10 éve alkalmazza a Módszert paciensei körében) is előadásokat tart tapasztalatairól és az oktatók felfrissítik alaptudásukat, az oktatás módszertanát is. Az Aviva Módszer-oktatók Etikai normái szerint oktatnak és a háttérben az oktatói közösség folyamatos tapasztalatcserével támogatja munkájukat. Onnan ismered meg a képzett oktatókat, hogy használják, az Aviva Módszer hivatalos logóját. 

Személy szerint Tóth Lívia ösztönzésére, a 2009 decemberében megtartott oktatóképzésén vettem részt. 2010 óta tartok Aviva Módszer alaptanfolyamokat, Ovulációs torna tanfolyamokat, Várandós tornát, Gátizomerősítő tornát, Férfitornát, részt vettem a tinik számára ajánlott program kidolgozásában és 2014 óta az oktatóképzésben is részt veszek, Lívia etikai és szakmai normáit követve. Elhivatottnak érzem magam, hogy a hozzám forduló hölgyeknek, leányoknak, férfiaknak segítsek az Aviva Módszer gyakorlatainak átadásával, segítsem őket az egészségük felé vezető úton. 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Hajzer Erzsébet
Hivatalos Aviva Módszer-oktató

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Aviva Módszer ONLINE alaptanfolyam – 2024. január 6. szo, 7. vas, 8-10 h

Kezdés: 
2024 január 6 8:00, szombat
Tanfolyam típus: 
Online alaptanfolyamok