Aviva Egyszerű Módszer Nőknek, Férfiaknak

Aviva Egyszerű Módszere

Aviva Egyszerű Módszer nőknek és férfiaknak

Hogyan hatunk hormonrendszerünkre és immunrendszerünkre tornagyakorlatokkal?

Az Aviva Egyszerű Módszer vérkeringést fokozó hatása nagy mértékben javítja a szaporító szervek működését. A torna hatására sokkal több vér áramlik keresztül a "Dolgozó Zóna" szervein, így a sejtekhez sokkal több oxigén, tápanyag, vitamin és hormon jut el. A vénás keringés is felgyorsul, és ezáltal a feleslegessé vált anyagok elszállítása is hatékonyabbá válik. Természetesen a nyirokkeringés is javul, ez is hozzásegíti testünket az egészségesebb működéshez. Gyakorlatilag a szervezet öngyógyító tevékenysége hatékonyabbá válik az ideálisabb feltételeknek köszönhetően. 

Ennek köszönhetően alkalmazhatjuk számos nőgyógyászati panasz mérséklésére (PCOS, mióma, ciszta, görcsös menstruáció, rendszertelen menstruáció, terméketlenség, anovuláció, petevezeték-elzáródás, klimax tünetei, inkontinencia, méhsüllyedés, lombikprogram támogatására).

Férfiak főként termékenység fokozására, potencianövelésre, prosztata-problémák megelőzésére, mérséklésére, herevisszér fájdalom csökkentésére alkalmazhatják.

Magyarországra Tóth Lívia hozta el a tornasorokat és saját tapasztalataival kibővítve, elsősorban gyógyító hatására összpontosítva, összeállította az Aviva Módszer alaptanfolyam anyagát, amely hazánkban fontos táplálkozási és testhasználati tanácsokat is tartalmaz

Rendszeres menstruáció

Ha ciklusunk rendszertelen, évente csak néhány alkalommal jön meg, vagy össze-vissza, érdemes nekiállnunk rendszeresen tornázni. Hamar tapasztalni fogjuk női szerveink egészségesebb működését, a ciklus egyre inkább közelít a normálishoz

Görcsös menstruáció

Ha a menstruáció erőteljes fájdalommal, görcsökkel, rosszulléttel és bőséges vérveszteséggel jár, mielőbb ismerkedj meg az Aviva Egyszerű Módszer gyakorlataival! A rendszeres torna hatására hamarosan tapasztalni fogod, minden hónapban egyre könnyebb elviselni a menstruációt, míg végül szinte észre sem fogod venni, hogy megjött. 

A görcsök ellen a láblengetős gyakorlatokat az Egyszerű Módszer heti kétszeri gyakorlásán felül minden nap végezd el, a menstruáció várható időpontja előtti héten.

Klimax

klimax során jelentkező kellemetlen tüneteket is megszüntethetjük az Aviva módszer segítségével. Energikusak, frissek, fiatalosak maradunk, ha rendszeresen tornázunk. Ha hormonszint elcsúszásával plussz kilókat szedtünk fel, amelyektől szeretnénk megszabadulni, tornázzunk bátran, havonta 2-3 kilogrammal lehetünk könnyebbek!

Aviva Egyszerű Módszer férfiaknak is

Nem csak a nőknek való!

Aviva Módszer férfiaknak is

Aviva Egyszerű Módszer férfiak számára is hatásos

Örvendetes módon egyre többen párban érkeznek a tanfolyamokra, így a férfi résztvevőktől is érkeznek visszajelzések. Számos pozitív változásról írtak. A jobb vérellátottság a férfiak szervezetében is meghozzák a pozitív elmozdulásokat, javítják az általános állapotot. 

Probléma esetén is érdemes a Férfi gyakorlatokkal kombinálni az Egyszerű Módszert, mert hatásukat kiegészítik. Míg a férfiaknak szóló gyakorlatsor főleg a farizmokat mozgatja meg és a reflexzónákat stimulálja, az Egyszerű Módszer intenzívebben mozgatja át az egész testet.

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: 

Induló tanfolyamok

Aviva Módszer alaptanfolyam – 2019. október 23. (szerda) - 9:00, Pécs

Kezdés: 
2019 október 23 9:00, szerda
Tanfolyam típus: 
Aviva Egyszerű Módszer nőknek és férfiaknak
Helyszín: 
Veress Endre u. 4.,
I. emelet
Pécs
7633
Magyarország
Gulyás István Városi Tenisz Centrum, Pécs

Aviva Módszer alaptanfolyam – 2019. november 23. (szo) - 8:15, Pécs

Kezdés: 
2019 november 23 8:15, szombat
Tanfolyam típus: 
Aviva Egyszerű Módszer nőknek és férfiaknak
Helyszín: 
Veress Endre u. 4.,
I. emelet
Pécs
7633
Magyarország
Gulyás István Városi Tenisz Centrum, Pécs

Aviva Módszer alaptanfolyam – 2019. december 15. (vasárnap) - 8:15, Pécs

Kezdés: 
2019 december 15 8:15, vasárnap
Tanfolyam típus: 
Aviva Egyszerű Módszer nőknek és férfiaknak
Helyszín: 
Veress Endre u. 4.,
I. emelet
Pécs
7633
Magyarország
Gulyás István Városi Tenisz Centrum, Pécs