Aviva Módszer oktatás Skype-on

Online oktatás

Ha még nem ismered az Aviva Módszert, kérlek, kattints IDE, hogy tájékozódj róla. 

A legjobb, ha személyesen veszel részt egy Aviva Módszer alaptanfolyamon és azután a gyakorló órákon. Ezt Magyarországon már bárhol meg tudod tenni. Ellenőrízd, hol van a közeledben Aviva Módszer oktató: Katt ide! 

Ha külföldön élsz és nem találsz elérhető közelségben Aviva Módszer oktatót, lehetőség van online oktatás igénybevételére. Ebben az esetben részedről is és oktatódtól is nagy figyelem, több idő és megfelelő technikai feltételek szükségesek, hogy a gyakorlatokat pontosan tudd elsajátítani.

Az Aviva Módszer alaptanfolyamon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg és rendszeresen gyakorold.

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

Az Aviva-torna egyéni alaptanfolyam Skype-os oktatása összesen 5 órát vesz igénybe
2x2 óra - Aviva Alaptanfolyam
1 gyakorló óra 
Az online Aviva Módszer oktatás díja összesen: 130 Euro

(Könyv beszerzése szükséges a tanfolyam elvégzéséhez és az önálló gyakorláshoz. Ha távol élsz, a könyv beszerzésében segítek, ha szeretnéd.)

A későbbiekben, ha konkrét segítségre van szükséged, vagy átismételnéd a tanultakat, a Skype-os egyéni gyakorló óra vagy konzultáció óradíja 27 Euro.  

Skype-os tanfolyamnál fontos, hogy megfelelő minőségű internetkapcsolattal rendelkezz. Kell webkamera és elegendő hely, mert néha el kell távolodni a kamerától annyira, hogy teljes egészében láthassalak (néha magastartásban is). Kérlek, ezeket próbáld ki, mielőtt online tanfolyamra jelentkezel. Vannak földön végzendő gyakorlatok, ahhoz jógamatrac vagy pléd szükséges. Az is nagyon fontos, hogy te is jól láthass, nem elegendő egy okostelefon vagy tablet! Legjobb, ha össze tudod kötni a számítógépedet egy tévével. :-)

A megfelelő technikai feltételek nagyban befolyásolják a tanfolyam időtartamát. Ha a jelentkező nem biztosítja a fent felsoroltakat és emiatt a tanfolyam időtartama megnövekszik, úgy a plusz órák költsége a résztvevőt terheli. Megértésed köszönöm.

Ruházat: meleg zokni kell, mert cipő nélkül tornázunk (szőnyeg nélküli padlón javasolt tornázni), testhezálló nadrág, póló, amiben kényelmesen mozogsz és én is jól látom a mozdulataidat.

Jelentkezéskor kérlek, jelöld meg, milyen célból szeretnéd megtanulni a tornát és milyen napszakok, napok alkalmasak számodra a tornára, valamint add meg számlázási címed is. Köszönöm.

Szeretettel várom jelentkezésed!

Hajzer Erzsébet
Aviva Módszer oktató
Skypeazonosító: hajzer.erzsebet

 

Visszajelzés:

"Az elmúlt pár hónapban elég sok nőgyógyászati problémával szembesültem.
Már régebben is hallottam az Aviva torna jótékony hatásairól, de mivel külföldön élünk családommal, ezert nem volt lehetőségem személyesen tanfolyamon részt venni.
 
Neten elkezdtem keresgélni, és rátaláltam Erzsébetre, aki skypon keresztül is vállal Aviva oktatást.
Nagyon megörültem neki, hiszen nem kellett várni a torna megtanulásával addig, ameddig hazalátogatunk.
 
2x2 betanuló óra, és 1 gyakorló óra zenével. 
Akármilyen kérdésem volt, Erzsébet mindenre választ adott. 
 
A torna fesztelen volt, egyáltalán nem voltam siettetve. 
 
Teljes szívemben ajánlani tudom mindenkinek! 

Erika, Írországból

xxx

"Kedves Böbe!

Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet, amit a Skype-os alaptanfolyam során nyújtottál. Mondanom sem kell, hogy nagyon élveztem ezt a pár órát, és hihetetlenül hatékonyan ment a tanulás, ami annak köszönhető, hogy jól érzékeltetted és magyaráztad el a mögöttes elméletet és az esetenként összetettebb mozdulatokat. Így még monitoron keresztül is teljes mértékben sikerült jól és gyorsan elsajátítanom a 18 alapgyakorlatot! Remélem hamarosan jó hírekkel fogok szolgálni az AVIVA torna pozitív hatásai miatt, addig is szívesen veszek részt a Skype-os gyakorló óráidon.

Minden jót kívánok,

Bea, Svájcból"

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: