AVIVA MÓDSZER ALAPTANFOLYAM

BALATONBOGLÁRON

AVIVA MÓDSZER ALAPTANFOLYAM

Rendszeresen szervezünk AVIVA Módszer alaptanfolyamokat Balatonbogláron

A tanfolyamok a Boglári JÓGA Műhely-ben lesznek, a cím: 8630 Balatonboglár, Árpád utca 22.

Miért jó, ha megtanulod az Aviva-tornát?

Az Aviva-torna jelentősen serkenti az alhasi zónában a vérkeringést, ezáltal számos pozitív hatást tapasztalhatunk a testünkön, amennyiben rendszeresen (legalább heti kétszer) végigtornázzuk az Egyszerű Módszer gyakorlatsorát. 

  • Enyhülnek, akár teljesen meg is szűnnek a menstruációs fájdalmak, görcsök.
  • Rendszeressé válik a menstruáció.
  • A menstruáció időtartama lerövidül 4-5 napra.
  • Serkenti a peteérést.
  • Fokozza a termékenységet. (Nőknél, férfiaknál egyaránt.)
  • Jó hatással van a petevezetőkre, az ondóvezetékekre, számos esetben az elzáródásokat, szűkületeket oldja.
  • Megszünteti a PMS szindróma tüneteket.
  • Enyhíti, megszünteti a klimax kellemetlen tüneteit.
  • Segít mióma, polip, petefészek ciszta, PCOS esetén.

Mennyibe kerül a csoportos Aviva alaptanfolyamon való részvétel?

Részvételi díj: 19.000,- Ft/fő, 24.000,- Ft/házaspár. (A tanfolyamon megkapod az Aviva Módszer I-es kötetét - 2016-os bővített kiadás - az otthoni tornázáshoz és belépőt egy Aviva gyakorló órára.)  Maximum 9 fő jelentkezését fogadom egy csoportba.

Az időpontváltoztatás jogát fenntartom. Az alaptanfolyam elvégzése a gyakorlatok otthoni, saját felelősségre történő végzésére, Aviva gyakorló órákon való részvételre jogosít fel. (Az Aviva Módszer oktatására nem jogosít!) 

Mit fogunk megtanulni?

Az Aviva Módszer alaptanfolyamokon elsajátítjuk, hogyan kell helyesen végezni az Aviva Módszer I. kötetében található Egyszerű és Rövidített Módszer gyakorlatait, valamint a Pánik és Mindenhol végezhető gyakorlatokat. A terápiás hatás eléréséhez nagyon fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan tanuld meg.

A gyakorlatok pontosítása mellett szó lesz Aviva Steinerről, a módszer hatásmechanizmusáról, alkalmazásának lehetőségeiről, Tóth Líviáról, egészségünk megőrzéséről, a táplálkozás és helyes testhasználat fontosságáról.

A tanfolyamokon NEM KELL BESZÉLNED A SZEMÉLYES PROBLÉMÁIDRÓL. Általánosságban fogok beszélni minden olyan kapcsolódó tünetről, betegségről, amit a csoport számára hasznosnak gondolok.

Mit vigyek magammal?

A tanfolyamokra érdemes kényelmes, tornázásra alkalmas ruházattal készülni. Tornacipő helyett legjobb, ha egy bőrtalpú "tutyit" hozol magaddal, az a legalkalmasabb az Aviva Torna gyakorlataihoz. Ha nincs ilyened, akkor elegendő egy meleg zokni. Ez természetesen időjárás függő, nyári kánikulában elég egy vékonyabb fajta, télen viszont akár két zoknit is húzhatsz, mert nagyon fontos, hogy melegben legyen a lábad. 

Sok vizet is hozz magaddal!

Mennyi ideig tart az Aviva Alaptanfolyam?

Az Aviva Alaptanfolyamok általában 4 órásak. De ez nagyban függ a tanfolyamon résztvevők létszámától, testtudatától, hogyan tudunk haladni a gyakorlatokkal, mennyi kérdés merül fel a tanulás közben. Célunk, hogy mindent átadjunk, amire szükséged lehet. Ezért készülj föl arra, hogy a 4 órás időtartam tájékoztató jellegű, kicsi csúszás előfordulhat.

Hogyan tudok jelentkezni?

Ide kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot. Ezután hamarosan megkapod a részletes tájékoztató levelet. 

Szeretettel várom a találkozást és a közös tornát!

Üdvözlettel:

Hajzer Erzsébet

hivatalos Aviva Módszer oktató

 

Ha tetszik az oldal, oszd meg!: